Header image

2e Zomerfietstocht VVV Dinxperlo

DINXPERLO -  Zondag 06-08-2017 wordt de tweede van de drie zomerfietstochten gehouden, georganiseerd door de VVV Dinxperlo.
De tocht start bij het VVV-kantoor aan de Raadhuisstraat 8 te Dinxperlo
Er zijn twee afstanden waaruit de deelnemers kunnen kiezen. Eén van ± 40 km en voor de mensen die liever een korte route fietsen hebben we deze keer er een route van ± 28 km gemaakt zodat zij ook een keer met de tochten van VVV Dinxperlo mee kunnen doen.

De route blijft in Nederland en gaat door het gebied om Aalten.
De route van 40 km gaat naar Barlo, hier kunnen de deelnemers een stop maken bij "De Neeth",
Hier zijn wel 100 verschillende toiletrollen te zien, ook verschillende kannen, men kan een kijkje nemen in de stal bij de melkrobot, kortom veel te zien, ook is het goed toeven op het terras met uitzicht op de bloeiende akkerrand.
De route van 28 km gaat langs Aalten, dan door het centrum van Aalten, met Museum en terrasjes, via IJzerlo naar De Heurne.
In De Heurne kunnen de deelnemers van beide afstanden nog een bezoekje brengen aan de pas gepende beeldentuin "De Holtdrost.
Bij café Bruggink kan men een lichte maaltijd gebruiken, nadat de deelnemers weer uitgerust zijn kan het laatste stukje naar Dinxperlo gefietst worden.

Kortom een afwisselende fietsdag voor maar € 7.50 inclusief versnaperingen en warme hap.

Er kan gestart worden tussen 10.30 uur en 13.30 uur bij bovengenoemd VVV-kantoor.

De volgende fietstocht is op 20 augustus.
Inlichtingen: VVV Dinxperlo, tel. 0315-642050Ander nieuws