Header image

Dale West 6 kampioen

AALTEN - Het 6e team van de schietvereniging Dale West heeft er een sterk seizoen opzitten, dat afgelopen dinsdag 11 april werd afgesloten met het kampioenschap in de klasse C3. Ondanks het feit dat SVDW 6 toch ruimschoots het meeste punten bij elkaar wist de schieten, was het toch nog even spannend. Van directe concurrent Treffer 6 moest in een rechtstreeks duel worden gewonnen, wat uiteindelijk ook met mooie cijfers is gelukt. Om het kampioenschap te kunnen behalen was wel een grondige voorbereiding nodig, deze bestond uit slap ouwehoeren en het regelmatig samen nuttigen van al het goeds dat uit een groene beugelfles kan komen. Deze zorgvuldig uitgekiende strategie bleek de gouden greep, die wij de komende jaren dan ook zeker niet gaan veranderen!


Schieten, ook wat voor jou?
Loop dan gerust eens binnen bij Dale West. We schieten op de dinsdagen van 20.00 uur in het Romienendal, Aladnaweg 3. We doen dat van september tot en met april, waarna we er in de zomer even uitgaan. Opgeven kan individueel, maar nog leuker is het misschien om met zijn vijven of zessen als nieuw team te komen schieten. In de regel schiet je eens in de twee weken een wedstrijd; niet alleen leuk om te doen, maar ook nog eens heel gezellig!
 
Op de foto van links naar rechts:
Gertjan Sikking, Sander Rensink, Michiel Stronks, Pascal Rensink, Nico Boomkamp en René "van de ASB" Koskamp. Niet op de foto Ruud Simmelink.Ander nieuws