Header image

NIeuwe wandel- en fietsroutes bij VVV Aalten

AALTEN - Het is een goede traditie om u in de zomer  een mooi fietspakket  aan te bieden. Dit keer heeft de VVV gekozen voor: Kunstroutes en de Akkerrandenroute.

 

De kunstroutes zijn 21 en 37 kilometer lang en leiden u langs buitenkunstwerken in de gemeente Aalten. De Akkerrandenfietsroute leidt u langs 38 ingezaaide bermen, is 24 kilometer lang. De patrijzenfietsroute is 21 kilometer lang.

 

Inclusief allerlei extra’s betaalt u € 2.50 voor dit pakket. De gehele zomer verkrijgbaar. Loopt u rustig eens binnen om deze, en andere routes of artikelen te bekijken.

 

Bekijkt u dan ook de nieuwe wandelroute: Route Nationaal Landschap Winterswijk. Onderweg komt u langs verschillende natuurgebieden waaronder het Vragenderveen en  het Korenburgerveen. De route is 20 kilometer lang maar is in te korten en uit te breiden. De prijs van de route is € 1.95.

 

www.vvvaalten.nl  0543 473052. Geopend dinsdag tot en met zaterdag van 10 uur tot 17 uur. Zondag van 13 uur tot 17 uur. Zondag geen verkoop van bonnen.Ander nieuws