Header image

Beachparty Beltrum 2017

BELTRUM - Beachvolleybal en beachtennis omgeven door zon, strand, palmbomen, muziek, cocktails en feest. Het klinkt als Ibiza, maar schijn bedriegt. Het gaat hier over de Beachparty in Beltrum.

 

Na de succesvolle en gezellige eerdere edities, vindt dit jaar voor de laatste keer op het ABCTA-terrein alweer de zevende editie van Beachparty Beltrum plaats. Op zaterdag 12 en zondag 13 augustus klinken er tropische klanken en wordt er flink gesport op het voormalig ABCTA-terrein in Beltrum aan de Grutto. Stichting Beachparty Beltrum organiseert op deze unieke locatie in hartje Beltrum een tweedaags sportevenement (beachvolleybal & beachtennis) en een Beachparty.

 

Voor de kinderen zal er in de grootste zandbak van Beltrum een springkussen aanwezig zijn. Op zaterdagmiddag 12 augustus (vanaf 13:30 uur) is er een beachtennis toernooi georganiseerd, kijk op www.beachpartybeltrum.nl voor meer informatie over onder andere de spelregels. In de avond volgt er een gezellige en volledig aangeklede Beachparty met medewerking van DJ Bas en Dansado & de Feestneger.

 

Aanvang van het feest is 21:00 uur. Hou Facebook in de gaten, want er zullen nog diverse acties komen om bijvoorbeeld gratis entree/munten te winnen! De zaterdagavond zal worden afgetrapt door DJ Bas. DJ Bas weet met zijn vlotte mix van allerlei verschillende stijlen muziek de tent vol te krijgen.

 

Hij is een ervaren DJ die je kan kennen van onder anderen zijn feestremixen van Herman van Veen, Abel en René Karst. Afsluitend zal DJ Bas plaats maken voor Dansado & de Feestneger. De beats van Dansado en de vocale onzinsteuning van de Feestneger sluiten geruisloos op elkaar aan en garanderen 100% FEEST! Met je blote billen van de glijbaan tot aan hakketakke boemboemstijl: de Brabantse gabbers staan voor diversiteit.

 

Op zondag 13 augustus staat er vanaf 12:00 uur een beachvolleybal toernooi op het programma met aansluitend een Beachparty! Vorig jaar was het net zoals voorgaande jaren weer super druk en gezellig. Op zondag zal het aansluitende feest worden verzorgd door de Feestmeesters.

 

De Feestmeesters zijn opgeleid in de kunst van het feesten. Vier uur lang wordt er vol gas gedraaid door de DJ met tussentijds een zanger. Ze komen met alle toeters & bellen die je maar kan verzinnen: confetti, CO2 en Give-Aways! Bij het beachvolleybal toernooi wordt 4 tegen 4 gespeeld, bij het beachtennis toernooi wordt 2 tegen 2 gespeeld. Bij het beachvolleybal toernooi zal er een recreatieve- en een prestatieklasse zijn. Er zal een klein bedrag aan inschrijfgeld worden gevraagd en opgeven kan heel simpel via onze website. De minimumleeftijd voor het sportprogramma is 14 jaar.

 

Tevens zullen er op zondag diverse activiteiten voor de kinderen worden georganiseerd. Natuurlijk hopen we iedereen te zien op zaterdag 12 en zondag 13 augustus! Kom gerust een kijkje nemen met het hele gezin, kom sporten of kom voor de sfeer en de gezelligheid !!!

 

Er is van alles te beleven op het strand in Beltrum! Voor meer info en opgave, check onze website www.beachpartybeltrum.nl. De inschrijving voor de sport activiteiten is al geruime tijd gestart. Dus wil je mee doen? Geef je zo snel mogelijk op! Voor meer informatie zie: Facebook (www.facebook.com/bpbeltrum) Site (www.beachpartybeltrum.nl) Mail (info@beachpartybeltrum.nl)Ander nieuws