Header image

Donderdag is het zo ver: de 5de editie van Mañana Mañana

VORDEN - Aanstaande donderdag is het dan eindelijk zo ver: Mañana Mañana, het meest relaxte festival van Nederland, zal dan voor de vijfde keer plaats vinden. Deze maal is Kasteel Vorden en haar prachtige omgeving de betoverende locatie.

Op de acht podia zullen meer dan 120 optredens gegeven worden door bands in de meest uiteenlopende stijlen. Van indiepop door Bettie Serveert tot klassiek door Radio Filharmonisch Orkest tot krautrock van de Duitse band Camera tot Mexicaanse feestmuziek door Mariachi Reloaded tot blues, punk, pop, electro, rock, theater, dance en al het andere waar je goeie zin van krijgt. Daarnaast tal van workshops (o.a. oerkoken, slide gitaar, emmer trommelen, smeden en een cursus wildplukken), veel bijzondere catering, je eigen vis uit het water hengelen en bereiden op de grill, hottubs, vreemde vogels en ander goed volk. 
Ongekende voorverkoop!
Ondanks het ontspannen karakter van het festival en haar bezoekers gaat de voorverkoop als een raket. De zaterdag dagkaarten, caravankaarten en de luxe camping ‘Fata Mañana’ zijn inmiddels uitverkocht en als de voorverkoop in dit tempo doorgaat zullen de campingkaarten vanavond uitverkopen en de zondag dagkaarten waarschijnlijk voor zondag. De organisatie verwacht dagkaarten voor de vrijdag nog wel aan de dagkassa kunnen te verkopen.
Treuzelaars vissen achter het net en worden geadviseerd om nog snel vooraf kaarten te bestellen via www.mananamanana.eu. Op het festival is er ruim voldoende de mogelijkheid om weer uit te blazen.

Buurt maken
Op donderdagmiddag 15 juni opent de poort naar de camping. De nieuwe locatie wordt volgens goed Achterhoeks gebruik natuurlijk ingewijd door een kennismaking met de omgeving, oftewel: ‘buurt maken’. Dit betekent dat op donderdag 15 juni Mañana Mañana gratis toegankelijk zal zijn voor alle inwoners van de voormalige gemeente Vorden. Er wordt dan ook volop programma aangeboden op zes podia. Voor bezoekers met een campingkaart was het al mogelijk om op de donderdag voor het festivalweekend te komen. Dat zal ook nu het geval zijn en zo is er voor alle aanwezigen de mogelijkheid om elkaar en het festival te leren kennen.Ander nieuws