Header image

Hendrix tribute artiest Randy Harmsen komt naar Ulft

ULFT-Als je Randy Harmsen live ziet spelen -en op 13 mei aanstaande kan dat- dan zou je bijna denken dat Jimi Hendrix nog leeft. Zijn Hendrix-imitatie komt namelijk akelig dicht in de buurt van de meester zelf.


De in Seattle geboren gitarist staat al vanaf de jaren 80 bekend als een van de beste Hendrix tribute-artiesten. Harmsen speelde diverse malen met Jimi’s originele Experience band en tourde met klinkende namen als The Beach Boys, Uriah Heep, Blue Oyster Cult en Jethro Tull. Maar zijn repertoire bestaat niet alleen uit materiaal van Hendrix; hij speelt ook eigen werk in de geest van zijn idool. Dit weekend is het precies 50 jaar geleden dat Hendrix’ album ‘Are You Experienced’ uitkwam. Daar gaat Randy Hansen vast en zeker zijn tanden in zetten. Verwacht een experience die nog lang als purple haze in je hoofd blijft hangen.


De voorstelling vindt plaats op 13 mei om 20:00 uur in het poppodium van de DRU Cultuurfabriek in Ulft. De entree is 18,00 euro in de voorverkoop. Kaarten koop je aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek of online via www.drucultuurfabriek.nlAnder nieuws