Header image

Koningsdag in Beltrum

BELTRUM - Koningsdag is al volledig uitverkocht maar met Koningsdag is er voldoende te beleven in Beltrum. 

De rommelmarkt is de uitgelezen kans om de spulletjes die je niet meer gebruikt aan te bieden aan andere mensen! De rommelmarkt is bedoeld voor de Beltrumse jeugd tot 13 jaar en vindt dit jaar plaats onder de grote boom bij de kerk. Willy lekker rondneuzen op deze rommelmarkt met een koninklijk tintje? Kom dan tussen 10.00 en 13.00 uur een kijkje nemen!
Na de vele aanmeldingen in 2016, en nog meer aanmeldingen in 2017 kan dit jaar de autosterrit natuurlijk niet uitblijven! De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft weer een mooie rit te worden in de omgeving van Beltrum.


Je kan je opgeven in de tent vanaf 12.00 uur. De kosten bedragen dan €15,- per auto. Beide bedragen zijn inclusief 2 consumpties per auto!
14.00 - 15.00 en van 17.00 - 18.00 Twee draaifanaten hebben het moeilijk om de genres uit te zoeken, Hans is van de duitse shlagers, Ad van de gouwe ouwe…


Om van het gezeur (en de Duitse muziek en ouwe meuk) af te zijn, hebben de twee vrienden, met hun haat-liefde verhouding voor elkaar, het volgende verzonnen; Radje-Platje!


Het publiek wordt uitgenodigd een zwengel aan het rad te geven en het genre te bepalen !!
“Wie beweert dat akoestisch niet rock and roll is, heeft Twenty Sicks nog nooit aan het werk gezien.”(3VOOR12)


Eigenzinnige covers..Rock ‘n Roll, Blues, Rockabilly, Americana.. Energiek, dynamisch, intens en vol passie!


Het trio Twenty Sicks struint alle Nederlandse podia af met hun energieke show. Van meezingers uit de sixties tot recente klassiekers, Twenty Sicks geeft een eigenwijze swing aan ieder nummer.


Contrabas, gitaar en drums, meer heb je niet nodig!


Twenty-Sicks stond ondermeer op Zwarte Cross, Solar Weekend, Paaspop, FestyLand en in 3FM’s Glazen Huis. Ook was Twenty Sicks al eens te zien in het voorprogamma van de Golden Earring en Blof.

In 2014 werd een single van Twenty Sicks uitgebracht door niemand minder dan Waylon. ‘Grasping Song’ haalde de 14e plaats in de Top 30.

Het optreden begint om 15.00 en duurt tot 17.00

 18.00 - 20.00 De mannen van Bandje Speciaal zijn sinds 2013 niet meer weg te denken uit het Nederlandse feestcircuit. Met een sneltreinvaart razen alle hits van vroeger en nu voorbij.
 

Dit seizoen gaan de mannen voor nog gekker, harder, strakker en specialer! Geheel nieuwe medley’s met alle hits van vroeger en nu! Strakke en stralende outfits! flitsende show elementen! Van feesttent tot kleine kroeg, festival tot bruiloft. De mannen gaan door tot dat de hele zaal inclusief de hal op z’n kop staat en gaan dan zelfs nog even door!  
20.00 - 20.30 en van 21.30 tot 23.30 Feestheld in noord- en oost Nederland en bekend als vaste DJ van -de meerdere keren onderscheiden- discotheek De Radstake en de Drie Gezusters. Bacchie is een publiekslieveling; altijd goed gemutst en inspelend op de gasten. Hij draait gevarieerd en keer-op-keer vol gas!
 Neem 6 vrolijke feestgangers die niets leuker vinden dan een ouderwets gezellig Hollands feestje vieren en die tevens gek zijn van muziek maken. Die graag oude tijden laten herleven. De tijd dat de piratenzenders krakend door je radio kwamen. De tijd dat ‘Veronica komt naar je toe deze zomer’, nog vanaf een piratenboot werd uitgezonden. Je was op bezoek bij je opa en oma en door de radio kwam, mono geluid, of misschien nét stereo in de kinderschoenen, Corry en de Rekels, The Sunstreams, of de Slijpers. “Herinnert u zich deze nog”…galmde het dan.
 

Top orkest De Paloma’s neemt je met liefde mee terug naar die “goeie olde tied”! Al die nostalgische liedjes komen dankzij de Paloma’s weer tot leven, inclusief het geluid van accordeon en hammondorgel. Doe mee in de polonaise op de Slijpers Uit Parijs, ga terug in de tijd en laat je verrassen door deze band die, dankzij hun Achterhoekse roots, ook af en toe wat steviger muziek ten gehore zal brengen, zoals Normaal, Boh Foi Toch en Het Hanska Duo.
 

Dus zin in een feest van herkenning? Ouderwetse Hollandse gezelligheid, inhaken, polonaise en hopsakee? Kom dan op zaterdagmiddag naar de tent, gooi alles los en hops en proost heerlijk mee!Ander nieuws