Header image

Lazy Sunday afternoon in Speeltuin Noord Borculo

BORCULO - Op zondag 7 mei is er een inloopmiddag waarbij iedereen uit Borculo uitgenodigd is om kennis te maken met speeltuin Noord.

 

Tijdens deze middag zullen er tal van activiteiten georganiseerd worden. Men hoopt niet alleen jonge ouders te bereiken maar ook de ouderen willen ze de mogelijkheden laten zien. Misschien wilt u wel gebruik maken van het gebouw? Voor een workshop, een vergadering of gewoon een gezellig middagje handwerk of een kaartje leggen. Een balletje gooien op de jeu de boulesbaan kan ook.


De middag wordt gestart met een “Kofferbak verkoop” waarbij de iedereen hun waar te koop aan kan bieden vanuit de kofferbak van de auto. Er is beschikking over 30 parkeerplaatsen die allen gelegen zijn tegenover de speeltuin. Er zal een live optreden plaats vinden waarbij de geluidsversterkers op matig tot zacht zullen staan. Een relaxte sfeer zal hierbij het uitganspunt zijn. De pauzes zullen worden opgevuld door een DJ waarbij muziek uit de jaren 60 en 70 van vorige eeuw (Flower Power) gedraaid zal worden. Verder is er een verloting. Hierbij zullen kleine prijsjes worden verloot (Rollades, Taarten, etc).


Iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst van de speeltuin een gratis  lot en speelt dus automatisch mee. Tevens is er gelegenheid tot het nuttigen van een drankje.

 

Kofferbak verkoop: 14:30 uur tot 17:30 uur
Livemuziek:  15:00 uur tot 20:30 uur

 

Aanmelden voor de kofferbakverkoop (vol is vol) of verdere informatie: fredstomps@gmail.com
06-52116900

 Ander nieuws