Header image

Theater De Storm: De nieuwe brochure komt eraan

WINTERSWIJK - De Verleiders, Her Majesty, Bert Visscher, Peppa Pig, Ellen ten Damme, Introdans, The Blues Brothers, Richard Groenendijk,Tania Kross, Rhythm of the Dance, Herman van Veen, Dutch Eagles… ook in het nieuwe theaterjaar 2017-2018 heeft Theater De Storm in Winterswijk een afwisselend programma samengesteld. Aankomend weekend verschijnt de nieuwe seizoensbrochure met daarin meer dan 100 verschillende theaterproducties. Het programma is nú al online te zien: www.theaterdestorm.nl/seizoen1718.

 

Theaterbrochure

Bezoekers die de afgelopen twee jaar (op eigen naam) tickets hebben besteld bij De Storm krijgen het nieuwe programma automatisch thuisgestuurd. Vanaf vrijdag 28 april is deze ook af te halen bij de kassa van het theater. De voorverkoop voor vrienden van het theater start op zaterdag 29 april om 10.00 uur. De vrije verkoop begint op zaterdag 6 mei om 10.00 uur.

 

De juweeltjes

Naast grote namen en vertrouwde gezichten verheugt directeur Ineke van Empel zich ook op een aantal juweeltjes van voorstellingen, bijvoorbeeld ‘Drs. Down!’, een eigentijds muziektheaterstuk dat Ivo Niehe schreef na zijn ontmoeting met de Spaanse jongen Pablo Pineda Ferrer met down, die een universitaire graad haalde. Van Empel: “Maar ook kijk ik uit naar de nieuwste toneelproductie van De Verleiders ‘Stem Kwijt’, de zonnige musical ‘VAMOS’ met Lenette van Dongen, de vernieuwende comedy ‘The play that goes wrong’ en het toneelstuk ‘Hendrik Groen; Pogingen iets van het leven te maken’, naar het gelijknamige boek.”

 

Bezoekersaantallen

Het huidige theaterjaar sluit De Storm af met tenminste 63.000 bezoekers op de teller, 250 activiteiten en 3.000 artiesten in de spotlights. “Ook het nieuwe theaterjaar heeft met de geprogrammeerde theatervoorstellingen en alle activiteiten die nu al op onze agenda staan alle potentie om deze prachtige cijfers ook in 2017-2018 te evenaren”, aldus Van Empel.

 

Regionaal

Naast de reguliere voorstelling biedt het Winterswijkse theater de ruimte in haar brochure voor het grote verenigingsleven uit de regio en de samenwerking met Het Doopsgezind Kerkje in Winterswijk. Ander nieuws