Header image

Werkzaamheden aan N18 tussen Groenlo en Eibergen

EIBERGEN/GROENLO - Werkzaamheden aan N18 tussen Groenlo en Eibergen in de nachten van 27 t/m 29 oktober.

 

 

In het weekend van 27 tot en met 29 oktober voert Noaber18 in de nachten onderhoudswerkzaamheden uit aan de bestaande N18 tussen Groenlo en Eibergen. Er worden omleidingsroutes ingesteld.

 

 

Nachtelijke afsluiting

Om de bereikbaarheid van de regio zo optimaal mogelijk te houden en daarmee de hinder voor weggebruikers te beperken, worden deze werkzaamheden ’s nachts uitgevoerd. De N18 tussen Groenlo en Eibergen wordt in de volgende nachten volledig afgesloten:

  • Vrijdag 27 oktober 21.00 uur tot zaterdag 28 oktober 08.00 uur
  • Zaterdag 28 oktober 19.00 uur tot zondag 29 oktober 08.00 uur
  • Zondag 29 oktober 19.00 uur tot maandag 30 oktober 05.00 uur

 

Snoeien struiken, frezen en aanbrengen asfalt en wegbelijning

Over het gehele traject tussen Groenlo en Eibergen worden algemene werkzaamheden uitgevoerd, zoals het snoeien van struiken, het frezen van asfalt en het aanbrengen ervan. Op de kruisingen wordt opnieuw de witte wegbelijning aangebracht, zodat deze weer goed te zien is. Ten slotte wordt een tijdelijke weg aangelegd onder het in aanbouw zijnde viaduct door, bij de Redoute. Noaber18 maakt deze tijdelijke slinger in de bestaande N18, zodat het verkeer vanaf maandag 30 oktober via die slinger om het bouwterrein heen rijdt. Op deze manier kan de nieuwe aansluiting van de nieuwe N18 en bijbehorende viaducten bij de Laarberg buiten het verkeer om veilig gebouwd worden.Ander nieuws