Header image

Zomercarrousel-avond in Theater Onder de Molen in Vorden

VORDEN - Op woensdagavond 2 augustus staat Frédéric Dorffmann geprogrammeerd in Theater Onder de Molen. Frédéric komt uit Frankrijk. Ruim 36 jaar geleden is hij door Nederland, zijn nieuwe “vaderland”, geadopteerd. Naast zijn werk als leraar …. Frans…. toert hij - “Le Troubadour des Carrefours”- al een kwart eeuw door Nederland met zijn uiteenlopende Franse programma’s. In 1998 wist Frédéric Dorfmann de publieksprijs van het begeerde “Concours de la Chanson” in de wacht te slepen.

Deze avond brengt Dorfmann twee van zijn succesvolste programma’s (gedeeltelijk) ten gehore. Daarmee is de afwisseling gegarandeerd.

Frédéric Dorfmann neemt u o.a. zingend en vertellend mee van de guillotine naar het…homohuwelijk. Het is een onderhoudend, educatief en verrassend programma waarbij humor en dramatiek een belangrijke rol spelen. Naast de événements incontournables…veel smeuïge anekdotes! Frédéric begeleidt zichzelf op de gitaar, op eigenwijze en vooral bescheiden wijze. Er wordt in het Nederlands verteld en in het Frans gezongen. Hij zingt uiteraard in het Frans, maar vertelt alles met een leuk accentje in het Nederlands.

Beroemde zangers komen aan bod, zoals o.a. Trénet, Duteil, Lama, Ferrat, Perret, Massias, Barbara, Moustaki, Lynda Lemay, maar ook anonieme / onbekende componisten.

Je hoeft de Franse taal NIET te beheersen om van het programma van Frédéric Dorfmann te genieten! Dit optreden is in het theater aan de Lindeseweg 29 in Vorden (buurtschap Linde) en begint woensdagavond 2 augustus om 20:00 uur. De toegangsprijs is € 10,00. Kaarten kunnen via de website (www.theateronderdemolen.nl) worden besteld, maar ook aan de zaal worden gekocht. Op de website vindt u tevens het volledige najaarsprogramma van het theater.

Gedurende het zomerseizoen verzorgt Theater Onder de Molen gedurende 8 weken op de woensdagavond tussen 20.00 uur en ca. 22.00 uur voorstellingen onder de naam “zomercarrousel”. Onder het genot van een kopje koffie of thee met eigengemaakte molenkoek worden de gasten ontvangen voor hopelijk een heerlijk avondje uit. Het theater hoopt dat dit tevens een mooie gelegenheid biedt voor spontane contacten tussen “toeristen” en lokale bewoners van onze mooie Achterhoek.Ander nieuws