Header image

Neede verliest wederom van Rijnland

TOLKAMER - Sportclub Neede is er in de eerste ronde van de nacompetitie niet ingeslaagd om te promoveren. De ploeg van Stijn Kistemaker verloor afgelopen zondag in eigen huis met 0-1 van Rijnland. Vandaag, Hemelvaartsdag, werd de uitwedstrijd in Tolkamer wederom verloren. De gastheren waren met 2-1 te sterk.

"Vooral de keeper van Rijnland heeft indruk op mij gemaakt" zegt Neede trainer Stijn Kistmaker "wat een reflexen heeft die man" Kistemaker werd opnieuw geconfronteerd met het feit dat zijn ploeg moeilijk scoort. Het enige doelpunt van Needse kant werd vanmiddag gemaakt door Rob Brendel.

Sportclub Neede gaat nu in de tweede ronde een nieuwe poging wagen om de vijfde klasse te verlaten. Komende zondag gaat het in Zenderen spelen tegen Zenderen Vooruit. Deze ploeg was in de eerste ronde van de nacompetitie niet opgewassen tegen GFC uit Goor. De Goorse ploeg won zondag met 4-1, vandaag werd het in Zenderen 2-2 maar dat was voor GFC genoeg om ook volgend seizoen in de vierde klasse te spelen.

De retun is op tweede Pinksterdag in Neede. De winnaar van dit tweeluik speelt volgend seizoen in de vierde klasse, de verliezer gaat in de derde ronde van de nacompetitie proberen om alsnog te promoveren.Ander nieuws