Header image

Verlichtingsactie bij V.V. DEO

BORCULO - Op zaterdag 28 oktober slaan v.v. DEO en Hofstede Tweewielers de handen in een voor een verlichtingsactie: tussen half 10 en 13 uur kunnen leden van v.v. DEO hun verlichting laten controleren en tegen kostprijs repareren op de parkeerplaats van v.v. DEO.

Mark Hofstede van Hofstede Tweewielers: ‘voor ons is dit een mooie gelegenheid om onze lokale betrokkenheid te tonen en te zorgen dat de leden van DEO de wintermaanden goed verlicht de donkere wintermaanden in gaan. Daar werken we dan ook graag aan mee! Leuk detail is dat de hoofdtrainer van DEO, Christian Diepenbroek, ook bij ons werkzaam is en deze zaterdag zijn steentje bijdraagt aan de verlichtingsactie’.

Peter Kelder van de sponsorcommissie vult aan: ‘zeker omdat onze velden buiten de stad liggen, is een goed verlichte fiets belangrijk in de komende wintermaanden. We hopen dan ook dat veel leden het moment aangrijpen om hun fiets te laten nakijken en gelijk te laten repareren door de vakmensen van Hofstede. We zijn dan ook erg blij dat Hofstede met ons deze actie wilde opzetten en met het ingaan van de wintertijd dit weekend komt de actie precies op tijd’.

 Ander nieuws