Header image

Zomersport SFB op ’t Vinkennest Eibergen!

EIBERGEN - Sport Federatie Berkelland(SFB) gaat in samenwerking met NLG ‘t Vinkennest op donderdag 13 juli om 15.30 uur van start met het Zomersport-programma bij Zwembad ‘t Vinkennest in Eibergen.

 

Zomersport dat betekent dit jaar de gehele zomervakantie elke week sportactiviteiten voor de jeugd van 6 t/m 18 jaar op het buitenbad in Eibergen. Op donderdag 13 juli wordt afgetrapt met een 2 tegen 2 voetbaltoernooi in de boarding op de ligweide van het zwembad. Verder op het programma staan: het Eibers Kampioenschap Bommetje(19/7), lacrosse(26/7), beachvolleybal(2/8), luchtbeddenrace(9/8), beachvoetbal(16/8), bootcamp(23/8) en beachtennis(30/8). Elke keer, alleen de eerste keer niet omdat het dan nog geen vakantie is, wordt gestart om 14 uur. Omdat vooral met goed weer veel mensen op het zwembad zijn, wordt het programma aangepast op de weersomstandigheden. Dus kan het zijn dat de activiteit verschoven wordt naar de dag in die week met het meest mooie weer.

 

Via de website www.sportfederatieberkelland.nl en facebook(Sport Federatie Berkelland) en twitter(sportberkelland) zijn ze te volgen en zo weet je precies wanneer ze waar zijn deze zomer. Er zijn weer leuke prijzen te winnen! Wil je zeker weten of iets doorgaat bel dan even 0545-476727. Ander nieuws