Header image

EK Color Run in Doetinchem

DOETINCHEM- Precies een week voor de start van het EK voetbal voor vrouwen wordt op zondag 9 juli aanstaande in de speciale Color Run Orange Edition gehouden. Het mag duidelijk zijn: de kleur oranje zal bij dit hardloopevent zeker niet ontbreken! Naast loop- en kleurspektakel, maakt muziek na afloop het feest compleet.

De start en finish van het evenement vindt plaats bij de IJsselkade waar ook de Speelstad Doetinchem Activityzone zich bevindt.

Geen prestatieloop
De Color Run Orange Edition is geen prestatieloop. Je hoeft dus niet getraind te zijn, het gaat om het plezier. Of je de 5 kilometer nu rent, wandelt of huppelt: beleef de unieke sfeer en maak er samen een mooi feest van!

Tijdstip
De Color Run start om 14.00. Het evenement is rond 18.00 afgelopen, maar het feest gaat dan nog even door!

Veilig kleurpoeder
Bij soortgelijke evenementen als de Color Run Orange Edition is er de afgelopen jaren enige onduidelijkheid geweest over de veiligheid van het kleurpoeder. Het poeder dat in Doetinchem wordt gebruikt is niet schadelijk voor de gezondheid, die garantie eisen wij van onze leverancier. Op de zogeheten kleurpunten wordt het poeder door de vrijwilligers bewust niet in het gezicht van de deelnemers gegooid, maar op een verantwoordelijke manier. Zo houden we het voor iedereen leuk en veilig.

 Ander nieuws