Header image

Doetinchemse Meet & Match Markt 2017

DOETINCHEM - Met elkaar de Achterhoekse samenleving mooier maken. Heeft u materialen, advies, vrijwilligers, teambuildingsuitjes voor het goede doel in de aanbieding of heeft u deze juist nodig? Kom dan naar het gratis event de Meet & Match Markt op 2 november en maak prachtige verbindingen.


Deze editie is men te gast in het Graafschap Stadion te Doetinchem. Spreekstalmeester Sjoerd Weikamp zal alles op ludieke wijze aan elkaar praten onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Hoe werkt het?
Het event heeft een beursvloerachtige setting waar men de vrager (stichtingen e.d.) en de aanbieder (ondernemers) bij elkaar brengen zodat er een match ontstaat. En dat alles zonder dat er een factuur verstuurd wordt. De notaris maakt de match officieel. Nieuw dit jaar is een prijzenronde voor de deelnemers, en een netwerkcorner met live muziek.

 

Afgelopen jaar zijn er met alle 65 Uitdagingen 5600 matches gemaakt die een maatschappelijke waarde vertegenwoordigen van 5,6 miljoen euro.


Meld u snel aan op www.doetinchemseuitdaging.nl en geef uw vraag en/of aanbod waar een maatschappelijk initiatief blij van kan worden. Donderdag 2 november 2017 van 16.30-19.00 uur ETL Dales Businesslounge van de Vijverberg. Ander nieuws