Header image

Bijzondere theatervoorstelling over dementie in Groenlo

ACHTERHOEK - Alzheimer-Nederland afdeling Achterhoek organiseert een bijzondere theatervoorstelling over dementie, in het kader van Wereld Alzheimer Dag.

Bureau Zorggeluk speelt  ‘de WetensVaardigheden’

De afdeling nodigt u van harte uit voor een interactief theater met als thema: omgaan met mensen met dementie: kennis en vaardigheden… Rondom dit thema worden er verschillende onderwerpen nagespeeld.

Bureau Zorggeluk maakt theater en gebruikt theater als middel om te leren. Zij betrekt hierbij de deelnemers op interactieve wijze en zet het middel ‘bemoeitheater’ in. Zo mogen de bezoekers zich bemoeien met de inhoud, in dit geval de onderwerpen en zaken die te maken hebben met het omgaan met mensen met dementie.  Dit alles op wordt op een ontspannende manier gebracht.

Bureau Zorggeluk gelooft in het leren door te beleven. De voorstelling is bedoeld voor een breed betrokken publiek; zowel voor mensen met dementie als voor hun mantelzorgers, vrijwilligers, professionele hulpverleners en andere geïnteresseerden.

Tijdens deze middag zal ook de informatietafel van Alzheimer Nederland afdeling Achterhoek aanwezig zijn. Hier kunt u terecht voor vragen, informatie en ondersteuning.

Waar:

Boothuis Welgelegen

Ruurloseweg 1

7141 KA Groenlo

 

Wanneer:

Zondag 25 september 2016

 

Aanvang:

14.30

Zaal open 14.00 (ontvangst met koffie of thee)

Einde 16.30

 

Voor meer informatie over de inhoud van de middag kunt u terecht op onze website www.alzheimer-nederland.nl/achterhoek Telefonisch 06-13514411Ander nieuws