Header image

Kaartverkoop We Love the 90’s van start

WINTERSWIJK/LICHTENVOORDE – Na succesvolle edities in voorgaande jaren is We Love the 90’s terug! Op zaterdag 4, 11 en 18 november 2017 zijn respectievelijk Winterswijk, Haaksbergen en Lichtenvoorde het decor van een knallende avond die bezoekers meeneemt terug naar de jaren negentig, onder de hits van topartiesten uit die tijd.

 

Terug in de tijd
Voor Lichtenvoorde is het de derde keer dat het evenement plaatsvindt, voor Winterswijk de tweede keer, na een volledig uitverkochte editie vorig jaar. In Lichtenvoorde is de Hamalandhal wederom de locatie. In Winterswijk heeft Sportcentrum de Tuunte de eer. Kenmerkend aan deze locaties is de unieke aankleding. Objecten uit de 90’s en flitsende effecten laten de bezoekers weer voor even terug zijn in de o-zo geliefde jaren negentig.

 

DJ Paul Elstak
‘Rainbow in the Sky’ en ‘Luv You More’ zijn zomaar twee nummers waarmee DJ Paul Elstak de hitlijsten veroverde in het einde van de vorige eeuw. Hij is de eerste artiest die aangekondigd is voor de edities van Winterswijk en Lichtenvoorde. De typische happy-hardcore hits van de geboren Hagenees hebben menig jongere flink wat nieuwe dansmoves bijgeleerd. Vandaag de dag brengt Elstak nog steeds nieuwe nummers uit, zoals het populaire nummer ‘Kind van de Duivel’.

 

Nieuwe artiesten
Met DJ Paul Elstak heeft de organisatie een grote artiest in huis gehaald, maar daar blijft het niet bij. In de komende weken maakt de organisatie via haar socialmedia-kanalen en de lokale pers namen van nieuwe artiesten bekend.

 

Voor het eerst in Haaksbergen
In Haaksbergen maakt We Love the 90’s haar debuut. Sportcentrum Kei-Fit is voor de eerste keer een feestlocatie, waar ruimte voor 3.000 bezoekers is. In tegenstelling tot de andere edities is Mental Theo, bekend van ‘Wonderful Days’ de eerste artiest die daar is aangekondigd.

 

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor We Love the 90’s is inmiddels begonnen. Via de website www.welovethenineties.nl kunnen tickets voor de drie edities gekocht worden. Per stuk kosten ze 20 euro, maar tot 1 augustus geldt er een korting van 2,50 euro per kaartje. Ook kunnen er al consumptiemunten gekocht worden tegen een goedkoper tarief.Ander nieuws