Header image

Truck- en Tractorpulling Vragender 29 april

VRAGENDER - 

Brullende motoren, hoog opspattend zand, zwarte rookpluimen. Kortom: spanning en sensatie. Maar liefst 185 deelnemers verschijnen op zondag 29 april met hun tractoren of trucks aan de start van dit grootse trekker-evenement. De inschrijvingen waren al snel volgeboekt, een teken dat Trekkertrek Vragender populair is in de regio. Deelnemers zijn al wekenlang bezig met de voorbereidingen om aan het reglement te voldoen, maar ook om alle benodigde pk’s uit hun motoren te wringen.

Bij Trekkertrek gaat het erom dat je met je trekker een sleepwagen trekt en daarmee een zo groot mogelijk afstand aflegt. De truc is dat het gewicht van de sleepwagen steeds zwaarder op de sleepvoet drukt. De klasses zijn verdeeld van 2600 tot 12000 kg en aantal supersportklasses. Spanning, sensatie en gezelligheid dus onder de deelnemers en voor het publiek dat kan rekenen op een geweldige middag. Ook aan de kinderen is gedacht; zij kunnen werken met een graafmachine en zich uitleven op het springkussen.


Truck- en Tractorpulling Organisatie Vragender is organisator van dit spectaculaire familie-evenement. Naast de vier fanatieke organisatoren zijn tientallen vrijwilligers volop in de weer om er weer een mooie dag van te maken. Joris Klein Gebbink: “Zoiets kunnen we natuurlijk niet alleen en daarom willen we ook alle sponsoren bedanken die dit evenement mede mogelijk te maken.”


Voor meer informatie, kijk op Facebook of www.tractorpullingvragender.nlAnder nieuws