Header image

WINACTIE bij VVV Groenlo

GROENLO - De Ambachtelijke Bierroute loop je onder leiding van een stadsgids, een tocht van ongeveer 4 uur langs de brouwgeschiedenis van Groenlo. De bierroute is een mix van een stadswandeling en kroegentocht waar je gedurende de wandeling allerlei wetenswaardigheden en anekdotes over de vestingstad Groenlo en haar brouwgeschiedenis te horen krijgt.


De route begint bij de VVV. Vanuit de VVV ga je met de stadsgids naar het Stadsmuseum voor een korte rondleiding met film, waarna de stadsgids je door de vesting Grolle leidt langs o.a. de zeventiende eeuwse Stadsboerderij, de kanonswal en de eeuwenoude gezelligheid. Onderweg kun je in vier cafés genieten van de Grolse gastvrijheid en natuurlijk van het Grolsche gerstenat. De tocht eindigt daar waar het allemaal begon, in de kelder van Grolsch Brouwhuys De Lange Gang. Hier werd ooit het eerste Grolsch Bier gebrouwen.


In samenwerking met Grolsch mogen zij een Brouwerij Tour in Enschede voor 6 personen (t.w.v. € 75,00) weggeven!

 

Hoe maak je kans op deze leuke prijs?

  1. Trommel je vrienden, familie en / of collega's op en spreek een datum af tussen juni en september 2017 om de Ambachtelijke Bierroute in Groenlo te gaan doen.
  2. Reserveer bij de VVV in Groenlo via info@vvvgroenlo.nl
  3. Vanaf nu maak je kans!

Begin oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

Voor meer informatie: 0544-461247 / info@vvvgroenlo.nl / www.vvvoostgelre.nl . Open van maandag t/m vrijdag 9.30-17.00 uur en zaterdag 9.30-16.00 uur of via www.facebook.com/vvvoostgelregroenlolichtenvoorde .Ander nieuws