Header image

Zomersluiting Bibliotheek Groenlo

GROENLO Gedurende de zomervakantie is de Bibliotheek Groenlo alle ochtenden gesloten. De middag- (vanaf 13.30 uur) en dinsdagavondopenstelling blijven zoals normaal, met uitzondering van de week van maandag 31 juli t/m vrijdag 4 augustus 2017. In die week is de Bibliotheek helemaal gesloten. De inleverbus is in deze periode wel geopend.

 

Extra lange uitleentermijn

In de maanden juli en augustus worden alle bibliotheekboeken, maar ook de dvd’s, luisterboeken en tijdschriften voor zes weken uitgeleend. Lekker lang lenen dus!

Tijdens de sluitingsperiode van de Groenlose bibliotheek zijn de vestigingen Eibergen, Neede, Ruurlo, Lichtenvoorde en Winterswijk van de Bibliotheek Oost-Achterhoek wel geopend. U kunt gedurende de sluitingsweek in al deze vestigingen terecht om uw boeken in te leveren én om nieuwe te lenen.

 

VakantieBieb-app cadeautje Bibliotheek

Elk jaar bieden de Nederlandse bibliotheken alle Nederlanders in de zomervakantie een cadeautje aan. De VakantieBieb biedt voor het vierde jaar een mooi aanbod van boeken, die u gratis op uw tablet of mobiel kunt zetten. In de VakantieBieb vindt u boeken voor volwassenen én voor kinderen. Deze kunnen, als ze eenmaal in uw ‘boekenkast’ staan, ook gelezen worden als u geen WiFi heeft.
De app is verkrijgbaar in de AppStore en de PlayStore en kan gratis gedownload worden.Ander nieuws