Header image

Zwarte Cross kapsel Kuypers Hair&Wellness gaat wereldwijd

LICHTENVOORDE - Ieder jaar op de eerste dag van de Zwarte Cross wandelt Sander Slinkman de kapsalon van Kuypers Hair&Wellness binnen met de vraag of er nog een idee is voor een APART kapsel.

Dat hoef je maar 1x te zeggen of de kapsters staan al in de aanslag met schaar, kleur, tondeuse! Dit jaar werd het een salamander of zoals hij het zelf noemt ”Salasander”!.

Binnen 2 dagen stond de foto op de gerenommeerde engelse site 9GAG, via de facebooksite van Kuypers kwamen er binnen een dag al 3000 likes binnen, de sites Dumpert, Foute Grappen en Slechte Humor plaatste een foto , Jochem Meyer was ook enthousiast en liet via zijn facebook weten ook zeer gecharmeerd te zijn van het kapsel, RTL Boulevard en SBS wijdde er een item aan!

Kapster Joyce Meulenveld wist dat ze er iets aparts van had gemaakt maar dat het zo massaal en wereldwijd gedeeld en geliked werd had ze niet verwacht. De afgelopen jaren heeft Sander met de Zwarte Crossal diverse APARTE kapsel s gehad, in 2013 als Tracktorband, in 2014 heeft hij rondgelopen met een duim en een Like van FaceBook, in 2015 ging hij naar de Zwarte Cross als ananas, 2016 was het jaar van de Pokemonbal en dit jaar werd het een salamander.

Bij Kuypers Hair& Wellness kijken ze alweer uit naar de Zwarte Cross 2018 als Sander weer binnen komt lopen…………Ander nieuws